Polku

Runoilija Mustarastas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen kiemurtelevaa ja mutkittelevaa polkua.
Välillä olen kompastua kantoihin ja juurakoihin, liukastua kiviin.
Joskus tuntuu kuin pyörisin ympyrää, kunnes otan uuden suunnan.
Tulen polkujen haaroihin ja risteyksiin,
teen valintoja.
Matkallani tapaan muita kulkijoita.
Jotkut jatkavat matkaansa ja jäävät taakse.
Eräät liittyvät seuraan ja kulkevat palan matkaa kanssani.
Erityiset ja rakkaat kulkevat rinnallani matkan loppuun asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas on eräs lenkki kuljettu.
Syntymäpäiväonnittelu! @-->-->--

Hieno metafora elämälle, vaikkakin hieman kulunut.

 

Käyttäjän kaikki runot