Jäähyväiset

Runoilija Johnny Saskia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.3.2016 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Karski juntti-herkkä hippi.
 

Jätin viimeiset hyvästit teatraalisin menoin

Piirtelin seiniin hieroglyfejä huulipunallasi
niin että huulesi hajosivat

Poltin kuvamme suihkukaapissa
partavettä juoneena

Leikkasin koiramme kynnet
ja tein niistä sinulle nilkkarenkaan

Kirjoitin uhkaukset naapureille

Vuodatin sydänverta postilaatikkoon
ostamastani naudan sydämestä.

Nukuin pihakeinussa.

Tänään palaan ja syön kaikki närästyslääkkeet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot