Maa kutsuu luojaansa

Runoilija Yksinäinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hän sanoo: "Jos tässä maailmassa rakkautta ei riitä kaikille, minä en halua elää siinä."
 

peiton alla, kuitujen välissä tähtitaivas
minä olen yksin alla suurimman pimeyden

rukous hälvenee kuiskaukseksi yöhön
jumalat vaikenevat edessä
särkyneiden

kituvat sydämet
kylkiluiden takana teljettyinä
kun ihmisen ääriviivat vaipuvat unohduksiin
puhutaan elämän ja kuoleman tanssista
yhteisistä hetkistä joita
pois ei anneta

äärettömien planeettojen
miljardien galaksiryhmien, tähtikuntien
joku ihmeen atomihiukkanen, sinä ja minä

kaipaus, joka jossakin siellä tyhjiössä asustaa
minun sängyssäni, niissä kyyneleissä tyynyn päällä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot