Paratiisin hedelmistä

Runoilija Yksinäinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hän sanoo: "Jos tässä maailmassa rakkautta ei riitä kaikille, minä en halua elää siinä."
 

Järisyttävän brutaali maailma
mitkä hullut, hullut ihmiset !
syöpää ja ydinjätteitä
satojatuhansia kertoja Hiroshiman pommeja
voimakkaampi
tappavampi

uutta arvovaltaa
rahaa

"entä sitten?"

entä jos sen minkä ei koskaan pitänyt romahtaa
nyt sortuu tällä hetkellä kasvojesi edessä
jos se olinkin minä
se sodassa kaatunut

mitä luultavammin tuskin edes tajuat

silmilläni huudan:
älä satuta minua
enempää

en sano sitä koskaan ääneen
koska vaikka ampuisit suoraan kalloon
tiedän, etten siitä kuolisi taaskaan

vaikka toisinaan niin paljon sitä tahtoisin,

palaan rintamalta verisenä
ja olet unohtanut minut,
sinulla on joku toinen

kävelet ohitseni näkemättä ollenkaan
enkä minä halua enää
kestää sitä

mihin kadotimme pelastuksen
tässä pimeään eksytetyssä universumissa
se ei näytä olevan enää kaukana siitä
kuvitelmasta, jonka helvetistä loin
välillä vain niin paha
että toivoisin vain voivani
sulkea silmät,
kuten sinä teet

kuka meiltä kadotti
onnen

oliko sitä koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot