...Koska olet sen arvoinen

Runoilija Yksinäinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hän sanoo: "Jos tässä maailmassa rakkautta ei riitä kaikille, minä en halua elää siinä."
 

Päivä toisensa jälkeen
katson rakkauselokuvia
draamoja ja
sydämeni itkee verta
voisiko minunkin elämäni olla tuollaista
?

nettiprofiilit kaikuvat tyhjyyttään
haluaisin jotain mitä käsin koskettaa
katsella silmiin
joka sekunti
jotta näkisin kun väsymys niitä verestää tai onni
niitä vilvoittaa tai suru niitä kaivelee
haluaisin jotain muuta

en ole sitä mitä etsit
en käytä punaisia korkokenkiä
enkä kuuntele suomipoppia nukkumaanmenoaikaan
minä en jaksa olla aina iloinen
vahva ja pärjäävä
vaikka pitelen sateenvarjoa
meidän molempien yllä
ettei sade söisi meitä
elävältä

minä juon harmaata teetä ja sinä toteat
että olen ihan mustavalkoinen
tai jokin sen sekoitus

et ikinä vaivaudu katsomaan minua silmiin

saippua juoksee pitkin ihoa
ja meikkivoide ja ripsari peittävät vähän
kerro kerro kuvastin ken...

kuka hänkin lie
sinä vain naurat kamalan kovaan ääneen
ja sanot hölmöksi
kömpelöksi ja tyhmäksi
voi Luoja, enhän minä edes pidä sinusta
enkä varmasti laita jalkaani noita
punaisia korkokenkiä
vain koska
sinä haluat

minä vain haluaisin jotain ihan muuta
jatkan TV:n tapittamista
suudelmia, suukkoja
kosketuksia
Sen oikean
...
mitään ei enää näy kyynelten takaa
jääkylmiä pisaroita taivaalta murskautuu
paljaille kasvoille
juoksen pois kotoa
juoksen pois siitä elämästä
mutta kun pakoon ei pääse
todellisuuttaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot