Tyhjä mieli

Runoilija GirlOfDarkness

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää.....
 

Mikä on tunne...?
En tunne mitään...
En tunne pelkoa, en katumusta,
voiko elämä tosiaan olla näin musta?

Joskus pienenä osasin iloita ja nauraa,
jaksoin piirtää ja laulaa.
Nyt vain istun paikallani ja mietin,
miksi elämäni hukkaan heitin.

Tein virheen, ja sitä joudun katumaan,
miksi menin edes rakastumaan...?!
Siitä lähtien en ole osannut tuntea mitään,
kukaan ei ymmärrä, että en halua ketään.

Sä teit reiän mun sieluun ja mieleen,
en tajua enää mikä siinä meni pieleen...
Kunpa voisin saada tunteeni takas,
sä veit ne mukanas kuin varas...

Olen kuin kivi, ei mikään mua liikuta,
ei unelmat mua mukanaan kiikuta.
Minä vain olen ja elän,
jähmetyin ja käänsin kaikelle selän.

Sano mitä sanot, ei kiinnosta yhtään,
istun vain ja tuijotan tyhjään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli ku olis kertonu mun elämästä sillon joskus ku jouduin pettymään mutta onneksi löysin lopults sen oikean... ainakin toivon ja uskon niin. :)

tässä oli kohtia jotka kuulostivat siltä kuin olisi koitettu "pakottaa" rimmaamaan mutta lopusta tykkäsin :)...

 

Käyttäjän kaikki runot