Loppu

Runoilija GirlOfDarkness

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää.....
 

Kaikki oli niin täydellistä,
luulin kaiken olevan hyvin.
Olin löytänyt sinut,
olin löytänyt syyn olla onnellinen.

Sitten aivan yllättäen,
rupesit katsomaan minua hylkien.
En ymmärtänyt,
olin liian sokaistunut etten tajunnut.

Meillä oli aikamme jonka yhdessä elimme,
aika jona emme nähneet muuta kuin toisemme.
Nyt minulla on enää kaunis muisto

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot