Valinta

Runoilija GirlOfDarkness

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää.....
 

En osaa sanoin kuvata
miten iloinen olen kun sut oon löytänyt.
Pitkän mustan murheen olen taakseni viimein jättänyt.
Saat mut nauramaan,
aina uudestaan ja uudestaan.

Olin jo luopunut toivosta olla jälleen onnellinen,
sun kanssas en enää osaa olla surullinen.
Muistot iltaisin tulevat mieleen,
se tunne...että kaikki menee aina pieleen.
Olen valmis itkemään taas itseni uneen,
avaamaan haavani pahan, tulehtuneen.

Sinä olet ainoa, joka minut voi parantaa,
pahat haavani parantaa ja tuskan poistaa.
Kyyneleet eivät enää virtaa kun sua ajattelen,
susta haaveilen, sitä sulta salaillen.
En halua ystävyyttämme vaarantaa,
en halua mieltäsi huolillani pahoittaa.

Onko parempi kertoa ja ehkä menettää,
kuin olla hiljaa yrittää vain kestää?

En tiedä saanko sanottua sitä sulle koskaan,
olen hiljaa, upotan kasvoni tuskaan.

Selite: 
Rakkaus, joka on haudattava.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot