Elämä antaa ja ottaa

Runoilija crazylonelygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadepisarat hiljaa ikkunaan lyö,
myrsy minua sisältä päin syö.
Hiljalleen seinät murtuu
ja tuskan pato vihdoin murtuu.

Tulvii kaikki tuska pois.
Uuden alun aika,
kun vain jaksaa odottaa.
Odotellen auringon säteitä,
jotka koskettavat sisintä.
Paranten uudelleen,
saaden veden kirkkauden
ja elämän valon takaisin.
Uhmaten maailmaa
näytän vielä sen!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot