Nimetön

Runoilija crazylonelygirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miettien ei vastauksia voi löytää
täytyisi uskaltaa lentää, siivillä,
joilla pääsisi uuteen maailmaan
uuteen mahdollisuuteen jälleen
nousta pohjalta ja tuntea
kuinka tuuli riehuu ympärillä,
kuinka joku voi sulattaa sydämen
uudelleen ja uudelleen eloon
haaveita vain, totuus liian kaukainen
matka olisi liian raskas näillä siivillä
putoaisin jälleen pohjalle, heikoilla siivilläni,
kuka sieltä poimisi tuon tytön yksinäisen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot