Nimetön

Runoilija merri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain tahroja paperilla
 

kerran elämässä
metrovaunun ovien auetessa
sitä meinaa törmätä
nuorukaiseen

raikkaan partaveden tuoksahdus, keveä hengitys
pehko ruskeita hiuksia

vaan sen samaisen oranssin vaunun
ovien kiinni mennessä kuuluva
kimeä katkonainen piippaus

kävelyttää sinut elämäsi rakkauden ohi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin! Näin se aina menee.. valitettavasti =/
Kuitenkin todella hieno runo! Pidän paljon (:

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
merri Nimetön 5.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 6.8.2009 1 Runo
merri Nimetön 7.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 19.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 1.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 18.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 6.11.2009 2 Runo
merri Nimetön 8.11.2009 0 Runo