Nimetön

Runoilija merri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain tahroja paperilla
 

ei vihasta
ei erimielisyyksistä
surusta
odotuksista
ei tunnevajeesta
ei epärehellisyydestä
ei onnellisuuden puutteesta
ei onnellisuuden puutteesta
ei onnellisuuden puutteesta

vaan liian monista kilometreistä
surullisen järkeenkäyvistä
sydämen särkevistä minuuteista
tunneista, päivistä.

vain
yksi
toteutumaton
yhtälö

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelmallista tekstiä. hyvä kerronta imaisee lukijan tähän tunteeseen mukaan.

tunnelmallista tekstiä. hyvä kerronta imaisee lukijan tähän tunteeseen mukaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
merri Nimetön 6.8.2009 1 Runo
merri Nimetön 19.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 8.11.2009 0 Runo
merri Nimetön 7.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 6.11.2009 2 Runo
merri Nimetön 18.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 1.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo