Nimetön

Runoilija merri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain tahroja paperilla
 

ei niin kaukaiset muistot, patoumien alut
ehkäpä ennakkoluulot
voimakkaat
vaan vasta kehittyneet

vääristyneet kasvot
kypsyneet kylmän väristykset

ei tätä tunnetta pysäytä edes tuuli
ei tuskani valloitusta myrsky
rajuilma jarruta

nauttien kauniista
niin kauniista tuhosta
menetetystä toivosta
rujoista kaduista, ujoista
ujoista toiveista
petetyistä lupauksista
äärettömän kivun aiheuttamasta
kauneuden kuihtumisesta
ne kohoavat pilviin

uskomaton turhautuminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
merri Nimetön 6.11.2009 2 Runo
merri Nimetön 6.8.2009 1 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 8.11.2009 0 Runo
merri Nimetön 1.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 18.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 7.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 19.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo