Puudeli

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Sinä sanoit
(Kuulin sinun sihisevän sen äänettömästi
verenpunaisilta huuliltasi)
vihaavasi minunlaista.

Teit sen taas,
(Sen typerän pojan kanssa,josta halusit pysyä vielä eilen kaukana)
rietastelitte sen sängyssä.

Luuletko minun olevan täällä loputtomiin
(vain sinulle?Ei ikinä.)
Koska minä omistan jo sinut.

Varoitan sinua.
Leikkimästä minunlaisellani.
Koska olen sellainen,
joka puree takaisin kovempaa.

Selite: 
jooh.......
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot