Pisaroita

Runoilija metsätähti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katso valoon, näet auringon!
 

Joki virtaa,
koski kuohuu,
meri myrskyää,
vesimassat vyöryy
- pisarat ovat liikkeellä.

Selite: 
Pisaroiden yhteistoiminnassa on voimaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pisarat yhtyvät ja laajenevat saaden aikaan tulvan, samoin saa lumihiutale aikaan vyöryn.

Pienistä pisaroosta se kehittyy,-- virta...
Onnellista syntymäpäivää !!!!!

Hieno teksti. Tässä on kaikki mitä pitää, ei mitään liikaa tai liian vähän. Viimeinen säe kruunaa tämän!

Onnittelut syntymäpäivänä!

 

Käyttäjän kaikki runot