Matkalla

Runoilija metsätähti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katso valoon, näet auringon!
 

Laiva kulkee kohti ulappaa,
ympärillään laaja sinitaivas ja
meri aava rannaton.
Aavan tuolla puolen odottaa suuri kaupunki,
monen uuden alku.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti matkaat aavoilla vesillä.Siellä toisella puolen odottaa tosiaan monen suuri uusi alku.
HYvää syntymäpäivää!!

Kaunista,todella kaunista..Uusi alku siellä kaiken takana.

Jännä runo. Ensinnä tämä vaikuttaa kuin ikiaikaiselta, arkkityyppiseltä vertauskuvalta, metaforalta, sitten mieleen tulee että kyseessä voi hyvinkin olla tekijän kertomus tosi tilanteesta, laivassa matkalla suuren veden yli. Toki kyse voi olla kummastakin. Matkatilanteesta joka juhlavuudessaan kasvaa kantamaan suurempaa sisältöä. Itselleni tulee mieleen Ilmestyskirjan sanat taivaallisesta Jerusalemista. Ja Bunyanin Kristityn vaellus turmeluksen maasta taivaalliseen kaupunkiin. Jossain tuolla. Arkisemmassa mielessä jokainen päivä on uusi alku, ja joskus tulee ratkaisevia elämäntilanteita ja päätöksiä joissa astutaan monen asian kohdalla uuteen alkamiseen. Kiva teksti!

Matkalla olemme kaikki. Uuttako etsimässä?

Hienoa kuvailua tässä, voi ottaa ihan konkreettisesti tai sitten verrata elämän matkaan. Lyhyestä runo kaunis :)

Ja kiitos kommentistasi

 

Käyttäjän kaikki runot