Peliä tämäkin.

Runoilija taiteilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolme vuotta kissaa ja hiirtä
leikittiin
sitten kyllästyin
ja lopetin.

Nyt vihdoin tunteesi
paljastat sanoin kaunein
-luulit että odottaisin.

Sama leikki alkaa alusta
mutta haluatko lopettaa?

Täytyy myöntää,
nyt haluan sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, aivan mahtava. (; Pidin paljon. En osaa oikein sanoilla kuvailla, välittää paljon tunnetta. Omistushaluinen. Nam.

täytyy myöntää, nyt tykkään tästä. :) hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot