Vihaa rakkauden lähellä

Runoilija taiteilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sanoin kuvaa
miten minua satutat
en sitä aio sinulle kertoa
kun et sitä edes huomaa

vihalla kirjoitan nämäkin
pienet sanat
ja vihalla katson sinuun
etkä edes huomaa

Avaa jo silmäsi,
tyttökulta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu.

vahvaa runoilua :)

 

Käyttäjän kaikki runot