tears and rain

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 
minä kaipaan sinua
olet niin kaukana
ja vaikka en näe sinua enää

joskus huomaamattani
sinua hengitän


kuiskauksen päässä
minulla ei ole enää kyyneliä jäljellä

ja jos tämä muistojen silta
voisi kantaa minun ikäväni painon

minä hakisin sinut takaisin luokseni

tiedän että joskus
on liian vaikeaa
jatkaa huomiseen

nyt kun olet siellä
pyydäthän jumalaa siirtämään pilvet
jotta näkisin auringon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja ihana teos.
 

Käyttäjän kaikki runot