WATERCOLOUR

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 

luulin päässeeni yli kahden ihmisen sodasta
kunnes kuulin sen unohtuneen laulun
jos tahdot niin olen sinun

sade sisälläni ei loppunut
ennen pimeää unta
vaikka lupasit niin
ja aurinko palasi pilvien takaa
liian myöhään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot