Ystävän apu

Runoilija datafisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2017 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole hullu, olen omalaatuinen :)
 

Sun tuskas huutaa apua, sua auttaa voisin, jos mulle siitä vaan kertoa voisit.
En ymmärrä mikä vaikeamisen arvosta olla voisi,
ehkä sanoja pieniä, mutta vaikeita sanottavaksi,
ehkä tunteita tulevia joita vaan odottaa voisit.
Sitten mullekkin kertoa voisit ja ehkä sydämmessäs
paikan soisit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot