Ystävä rakas

Runoilija datafisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2017 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole hullu, olen omalaatuinen :)
 

Kuinka monet kerratkaan olen itkenyt sun olkaasi
vasten, ja kertonut huoleni.
Sä olet aina mut saanut hymyilemään kun kukaan muu ei ole siihen pystynyt.
En sanoilla voi kertoa mitä sä mulle merkitset,
jos jollain teolla siihen pystyn niin teen sen.
Toivoisin ettet milloinkaan lähtisi ja jättäisi mua yksin, koska en tiedä mitä ilman sua tekisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot