Lohduttava syli

Runoilija datafisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2017 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole hullu, olen omalaatuinen :)
 

Sun pitäis olla nyt tässä,
ottamassa mut lämpimään syliisi,
lohduttaa syviltä suruiltani ja pyyhkiä kyyneleet
kasvoiltani, suojata sydämmeni enemmiltä suruilta.
Jos toivoa vain yhden saisin, sydämesi portit mulle
aukeaisi, koska vaan sulle kertoa voisin
miten elämäni nuotit loisit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa ja nin liikuttavaa. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot