Se en ollut minä

Runoilija the Pearl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1991

 

Kun ajattelin mitä he näkevät minussa

en nähnyt heitä itse ollenkaan

Ketä heitä kohtasinkaan?

Mitä kohtasivat minusta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot