Hetki

Runoilija the Pearl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.5.1991

 

Kun pitelee sylissään, piirtää kädellään
päälaen ja niskan kaaren

hengittää, painaa mieleensä
tämän hetken tuoksun

Mikä saa sydämen laajenemaan
puristaa otteessaan,
muistuttaa

mitä voi menettää, mitä saa rakastaa
mitä kantaa suojassaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää kerrontaa runossasi
 

Käyttäjän kaikki runot