Tulisipa jo kevät

Runoilija Aureelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulisipa jo kevät
kadut peittävä märkä loska
iloisesti lotisevat askeleet

Tulisipa jo kevät
maahan sataisi siitepölyä
auringon keltaiseksi kehräksi

Oi, saapuisivatpa villit tulvapurot,
paluumuuttajien kajahtelevat huudot

Ja kevään polttava rakkaus
mehiläisenpistona sydämeen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot