Huhtikuussa

Runoilija Aureelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Synnytystuskaa kokee

roudan runtelema maa.

Kasvukipuja tuntevat

puiden lehdettömät oksat.

Paljaaksi riisuttuna henkäisee luonto,

odottaa

auringon elvyttävää naurua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Ihastuttavaa kuvausta
tästä ajankohdasta.

Upeasti kuvaat luonnon heräämistä kevääseen. Sanataidetta tämä.

Kaunis kevätruno!

Hienosti ilmaistu kevät luonnossa

Hieno runo:)

Hyvin oivellettuja vertauskuvia. Varsinkin loppu oli hienosti kirjoitettu. Kokonaisuudessaan nätti runo :)

Tavoittaa kyllä hienon keväisen tunnelman, kaunis runo!

Mainio kuvaus huhtikuusta,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot