Älä sano mitään

Runoilija Aureelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano mitään,

anna minun seisauttaa
nämä pyörivät hetket

kuunnella elämän sykettä meissä
suurena kuin valaan sydän

Älä sano mitään,

anna minun lukea silmistäsi se,
mitä ei voi sanoiksi vangita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei voi sanoo muutako kaunis!:--) <3

 

Käyttäjän kaikki runot