Sanon sen

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanon sen
kuiskaan sun korvaas
rakastan sua paljon
enemmän kuin koskaan
susta saan voiman
jolla jaksan päiviin tuleviin
saan kaiken sulta
voisin nukahtaa viereesi
nähdä unia sinusta

enne unelmoin sinusta
nyt olet luonani
sydämeeni loikkasit
otin kopin.

en voi antaa paljoa
mutta koitan riittää sulle
jos sulla on sama tunne
en minnekkää luotas katoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä ja kaunis runo. :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot