Ystäväni

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieleni täyttyy aina kun nään ihmisen tärkeän
ilo tulee esille ja pyrin päästä lähemmäs
ystävääni rakasta ja mukavaa
kun lähden. hän lähteköön mun mukana
en halua jättää yksin ystävää
johon tapasin silloin kun oli pimeää
ystävyys tarkoittaa ystävyyttä ikuisesti
eikä tämä lopu.
olet ystäväni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot