Pimeys

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeys, Mitä se on?
se on rauha, turvallisuus, synkkä, pelottava, arveluttava.
minusta se on rauha ja turvallinen.
ikinä ei tarvitse nähdä pelkoa.
rauhan aikana olen myös turvassa.
Olen turvassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot