Omatunto

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän piirtää irvailevia kuvia naamalleni
en tahdo myöntää, mutta ne kertovat minusta
toiset katsovat. välillä ihmetellen, välillä vihaisina
sanattomaksi menen. ei tule ääntä vaikka yritän
outo mielentila valtaa. sanoin kuvaamaton tunne
saan sanan huuliltani: Kiitos
mietin miten se onnistui. miksi tämä sana?
toinen sana: Anteeksi
pyydän anteeksi molemmilta läheisiltä, jotka ovat
läsnä, kun olen tolaltani. Vai olenko?
Ehkäpä omatunto käskee minua muuttumaan sisäisesti mieleltäni
vähän ulkonäöltäni.
tulee jo kokonaisia lauseita mitä en ole koskaan tai pitkään aikaan
kenellekkään sanonut.
Anna anteeksi kaikki vääryyteni mitä olen sinulle tuottanut
varrella matkamme.
Mitä sanoin, teki minuun vaikutuksen ystävääni ja hän halaamaan saapui
kyynel silmässä.
itkuun minäkin ryhdyin. ei enään pelottanut myöntää.
tämä tuntui hyvältä.
tämä on uusi tyyli mitä haluan jatkaa... ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot