TAPETILLA

Runoilija milaire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mikä oikein on
in
ja
out

tytöt minihameissaan
selvästi IN
hiljaiset kävelyretket luoja niin OUT

pelkkää melua tyhjästä?

ole oma itsesi
valkoinen hame päälle ja metsään kävelemään
pesukone on likaa varten
mieti

nyt he nimittävät ernuksi
in on liian wannabe
out pohjasakkaa
ja
siltä väliltä
ketä kiinnostaa
= evvk

tarkoittaako tämä että olet aina tavalla tai toisellaTAPETILLA teet mitä tahansa
sinusta juorutaan kyllä

Selite: 
Onko juoru aina negatiivinen?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot