Hyttynen

Runoilija milaire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ininää
tunkee unen lävitse
läimäytän korvaani

tapoin sen
vain koska se sattui ärsyttämään
ja olemaan mielestäni ällöttävä
enkä pidä ininästä
vaikka se saattaa olla jostakusta maailman kaunein ääni

voisi melkein sanoa
että olen rasisti
ötököitä vastaan
vaikka ne ovat osa maailmaa

miksi en siis välitä ihonväristä
jos inhoan ininää
sehän yhtä hyvin voisi olla oma ääneni

auts
tosin enhän minä pistele ketään tai huvikseni läimäyttele

silmä silmästä, hammas hampaasta
tiedäthän

Selite: 
:DDD älkää ottako vakavissanne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot