Hyttynen

Runoilija milaire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ininää
se tunkee unen lävitse
läimäytän korvaani

tapoin sen
vain koska se sattui ärsyttämään
ja olemaan mielestäni ärsyttävä
enkä pidä ininästä
vaikka se saattaa olla jostakusta maailman kaunein ääni

voisi melkein sanoa
että olen rasisti
ötököitä vastaan

auts.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot