Polku

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Polkuja pitkin ihminen kulkee
muistot matkaltaan mieleen sulkee.
Joitakin mielestään jos vain vois
unhoittaa tahtois kokonaan pois.

Silti tuo polku niin ihmeellinen
pehmeä on alla askelten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Polkuja pitkin kuin minäkin kuljen
muistot matkaltani mieleeni suljen.
Joitakin mielestäni jos sulkea vain voisin,
mutta sinua en unhoittaa tahtoisi.

Toivon sinulle pehmeää polkua.
Vaikutanko mitenkään sen pehmeyden
määrään?

 

Käyttäjän kaikki runot