Enkeli

Runoilija haukka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 1.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muista elää ennen kuin kuolet
 

Lensi luokseni alas taivaasta
Et ollut enää
Lensi kanssani luoksesi
Olit jotain muuta
Auttoi minua lentämään yksin
Et tuntenut olevasi tärkeä
Auttoi minua auttamaan sinua
Olit kauan kaivannut uskoa
Lensi luotani ylös taivaaseen
Mitä sinulle tapahtui?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
haukka Nimetön 19.2.2006 1 Runo
haukka English 1.9.2005 2 Runo
haukka Fake 11.11.2006 0 Runo
haukka Enkeli 1.9.2005 0 Runo
haukka MOS 1.9.2005 0 Runo