Äiti kuoli tänään

Runoilija Jammukka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.8.2005
Viimeksi paikalla: 15.5.2022 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

46
 


Oi onnen päivää!

Aurinko paistaa
ja linnut laulaa saa.
Myös sydämeni pohjasta
laulun irti kirvoittaa.

Kuljen viimein mä kevein askelin.
Kohti pirttiä kylältä kiiruhdin.
Mun täytyy tietää, tästä täytyy varmistua
en vielä uskalla täysin hullaantua.

Astun sisään pirtin viileyteen
luon katseeni taakse makuuhuoneeseen.

Siell' nurkassa hiljaa - vaiti viimeinkin
makaa vanha äitini - jäykistyvin jäsenin.

Selite: 
Luovan kirjoituksen kurssilta. Saimme irto-otsikoita, joiden pohjalta tuli kirjoittaa nopeita tekstejä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot