Seikkailuja empaattisuudesta

Runoilija BBird

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kirjoittaminen on mielensä lukemista" - A.W Yrjänä
 

Ryhdyn laskemaan 37,49 ja 10000. Se on toisella puolella maailmaa. Lähempänä lasken 8-2003-30-57. Summa on hirveä, vaikka osatekijät ovatkin kaukana. Tuntuu pahalta silti.

Yhdenkä kuolema tragedia ja monien tilastotieto. Enpä tiedä, mutta pelkään turtumista. Vaikka tuntuu pahaltam en halua unohtaa ketään heistä. Kaiken tapahtuneen jälkeen he eivät ansaitsisi sitä.

Monta ihmistä ei tule näkemään ihmeitä, joita on tuolla tähtien välissä ja päällä maan. Moni ihmeidentekijä omassa luokassaan on sammunut.

Marcuskin oli sitä mieltä että meidän pitäisi välittää toisistamme. Aina ei voi tiedostaa miten maailma kaikkine osineen toimii. Pimeyden tasapaino on vain löydettävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot