Muutosten ilmapiiri

Runoilija BBird

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kirjoittaminen on mielensä lukemista" - A.W Yrjänä
 

Koulun ympärille kasvaa aita, kuulemma tuomaan turvaa. Luottamusta jää sen ulkopuolelle. Muutenkin sitä vaivaa suunnitelmallisuus, joka ei ole, sille mitenkään omainaista. Pukki on viety pois ja tilalle on tuotu keltainen turvaliivi. Ne asuvat siinä parakissa.

Lasten tieltä on viety leikkipuisto edistämään leikkipuisto edistämään läpikulkua, joka sekin on kielletty, Ruoho elää siellä nyt, mutta tila on tyhjä niille jotka muistavat. Kaipaisi elämää, jota nyt etsitään vain viereltä.

Kauempana, jossakin alhaalla tai miksi ei ylhäälläkin. Joskus siitä humusta uskottiin todella löytyvän jotakin. Oli siellä jotakin, mutta ei sitä mitä etsimme. Se mitä oli roikkuu köydestä, meille näkymättömässä paikassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot