Anna jo periks

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Äkkiä täs tilantees ootkii vaan sä,
ei kukaa oo pidättämässä
sun ärsytystä, joka sisältäs tulee,
kaikki menee hyvin, kuha et itkuun puhkee.

Pure vaa huultas, anna mennä
ei kukaa muu voi sitä sun puolesta tehä.

Lopuks huomaat, oot taistellu turhaa,
sä se oot joka sun unelmas murskaa.

Selite: 
Toisinaan huomaan että valitan, enkä osaa olla kiitollinen siitä mitä mulla jo on. Ja pilaan unelmani olemalla oma itteni, mut minkäs teet..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot