Onnellinen onnekas

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Tänään löysin sen,
kaikkeen avaimen.

Totuuden onnellisen,
liiallisen hyvyyden.

Puuttuvan osan susta,
pitemmän päälle se puuttukin musta.

Sä kerroit mulle,
oon kaikki kaikes sulle.

Kerroit mulle,
merkitsen sulle,
kaiken mitä sulle,
vaan merkitä voi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot