Kateutta

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Mitä sillo tehää,
ku kierretää vaan kehää?

Ei puhuta mitää,
kateus vaan itää.

Mitä sillo tehää,
kun ollaan molemmat loppu?
Niinkun olis meistä loppumas akku...

Mitä sä ajattelet ku sanot et kaikki tulee olemaa hyvin?
Mitä sä sillon kuvittelet.., et oisit meistä se pyhin?

Älä ajattele et oot se, joka mut pystys pitää,
musta tuntuu, et meis enää ainoastaa kateus itää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot