Don't know what to do

Runoilija ennnisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö outo, kummajainen
rustaa paperiin ajatuksiaan,
haluten ne jakaa vain.
Löytää sivuston,
kaikki nyt hyvin on :)

Kaikenlainen kritiikki on tervetullut :)
 

Can you tell me,
what to do?

I dont know,
what i want from you.

You are better than me,
i understand.

You don't want me,
i understand.

I just want to be with you,
so, can you tell me,
what to do?

~~~~~~~~~~~~~~~~

Voitko kertoa minulle,
mitä tehdä?

En tiedä,
mitä haluan sinulta.

Olet parempi kuin minä,
sen ymmärrän.

Sinä et halua minua,
sen ymmärrän.

Haluan vain olla sinun kanssasi,
joten voitko kertoa minulle, mitä tehdä?

Selite: 
Englanniks ja Suomeks.. En tiiä kans mitä järkee nois ny olikaa.. Ärsyttää vaan tämä tilanne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot