Sydän

Runoilija Yksi mies vaan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän hakkaa, ei sykkimästä lakkaa.
Laskee aikaa, kesäillan taikaa.
Joitan se haluaa, se luita kaluaa.
Yritän sen hiljentää, tunteeni viilentää.

Vaan ei mieli mahda mitään, sille mikä sydämmessä itää.

Sydän vain lyö, oli päivä tai yö.
Laskee aikaa, kesäillan taikaa.
Jotain se tahtoo, minkä sille mahtaa.
Sitä minä kuuntelen ja ilmaa suutelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot