Yhdessä erossa

Runoilija Yksi mies vaan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tuuliajolla,
allani uppoava jolla.
Synkät syysillat,
takana loimuavat poltetut sillat.
yksin mietteissä,
Kaulaani myöten yksinäisyydessä.
taakka selässä,
Elämän virta silmien edessä.
Eksynyt itseeni,
vajoan mustasukkaisuuteni.

hukun

Valoa tunnelin päässä,
Ei sydämmeni olekaan jäässä.
Tämä kaikki on vain unta,
kun saan sinut, on se menneen talven lunta.
Viereesi halaan,
mutta aina yksinäisyyteni palaan.
Teen tämän vuoksesi,
joskus, palaan vielä luoksesi.
Joskus olen arvoisesi,
Toivottavasti en koskaan jää toiseksi.
Tarkoitukseni ei ole tuottaa mielipahaa,
vaan kertoa kuinka tunteeni sisällä palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot