Nimetön

Runoilija Yksi mies vaan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä sydammessäni.
Äänesi korvissani.
Kuvasi mielessäni.
Kosketuksesi ihollani.

Muistan sen kaiken.
...Mutten tunne sitä.

Rakkautemme varastettiin.
Meren pohjaan upotettiin.
Ikuisesti unohdettiin.

Tyhjät huoneet.
Hiljaiset huudot.
Yksinäiset kyyneleet.
Kylmät aamut.

Niitä en muista.
...Ne minä tunnen.

Toivoisin sydämmeni turtuvan.
Sieluni kovettuvan.
Rakkauteni kuolevan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot