Taas

Runoilija Antsui Sarumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna -90 syntynyt eteläpohjalainen lähihoitaja, jolle kirjoittaminen ja ajatusten vuodattaminen sanoiksi on tärkeä asioiden käsittelykeino.
 

Tapamme Aatami
Tekojemme Eeva
Etsien saatavi
olojemme kaava
Näemme taas

'Taas koskee meitä maailma
Taas vie heitä todellisuus
Taas saamme eilistä kaivata
Taas luo heidän huolellisuus
Taasen elo käy'

Kaiken alttarilla
Ihmisten keskellä
mailla valtavilla
viisauden tyhjyydellä
olemme taas

'Chor'

Lämmön lähteellä
suudelman kevät
kaksikon kädellä
mielen vievät
tunnemme taas

'Chor'

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot