lasisydän

Runoilija Badluck

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muuttolaatikon päällä luki varoitusteksti
"särkyvää", onko sama teksti kulunut
pois minusta, vai miksi kukaan ei tajua
käsitellä minua, kuten tuota samaista
pahvilaatikkoa, joka on sisältä pelkkää
helposti rikkoutuvaa lasia, kuten minun
sydämeni. Jonka kantaminen sattuu
enemmän kuin lasinsirut jalkapohjissani,
näyttämässä muille, että minäkin
loukkaannun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä on tämä. Ihana.

Kaunis ja herkkä on tämä. Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot