Rukoilijasirkka

Runoilija Lasia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itseni tuhoama taideteos..
 

Lukitset ketjuihin naaraasi,
lukitset minutkin
sammumattoman himosi iloksi

Pureudu lihaan lujaa,
kuin teräshampainen perkele,
- sillä pian tämä liha on mätää.

Ruoki silmiäsi,
sillä pian minä revin ne sinusta irti!
Anele polvillasi,
sinä moukka!

Etkö tiennyt ,että aina
rukoilijasirkka syö kosijansa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä uhkaa tihkuvasta tunnelmasta, virkistävä poikkeus rakkausrunojen joukossa.

tässä on sitä vedenmerkkien, syvyyttä?

 

Käyttäjän kaikki runot